Bavaria C38: Prisgunstig & moderne

BAVARIA C38 er den minste båten i verftets nye seilbåtserie, som alle er konstruert av den anerkjente designeren Maurizio Cossutti.

Sammen med utviklings-teamet fra Bavaria Yachts har Cossutti skapt en moderne seilbåt med topp komfort for hele familien kombinert med glimrende seilegenskaper. Dette er bevist med flere gode prestasjoner i regattaer, senest med klasseseier i Skagen Race 2022. En flott prestasjon under krevende værforhold.

Bred cockpit

Samtidig er det en meget innholdsrik båt med tre romslige lugarer, stor og sosial salong og komfortabelt bad med separat dusj. Som følge av båtens bredde akter er også cockpiten svært romslig med plass som på normalt mye større båter. En moderne og stillegående Yanmar-motor er standard, det samme med høykvalitets rigg fra Seldèn – enten du velger rullemast eller konvensjonell rigg.

Gunstig innstegsmodell

BAVARIA C38 er en prismessig meget fordelaktig innstegsmodell til premiumserien fra Bavaria. Det er en perfekt modell for det norske markedet og Bavaria Motor Norge har derfor bestilt et godt antall båter slik at vi fortsatt er leveringsdyktige til sesongen. Velkommen til visning, en hyggelig båtprat og et godt tilbud!