Bavaria SR36: Ettertraktet familienyhet
har kommet til Norge

BAVARIA SR36 er en helt ny modell som er utviklet fra bunnen av med den italienske designeren Marco Casali i samarbeid med utviklingsavdelingen til Bavaria Yachts.

Båten har et nytt undervannsskrog som er optimalisert for myk og komfortabel gange i sjøen og meget gode sjøegenskaper. En test i friskt høstvær i Oslofjorden viste at dette er noe av det beste det tyske verftet har levert. Minimalt med slag og sjøsprøyt, presis styring og trygg i alle fartsområder.

Sosial bysse

Førerplassen er nyutviklet med et moderne uttrykk og plass til to store 12¨ kartplottere og perfekt utsyn gjennom den store frontruten. Cockpiten er svært romslig og her kan du fint dekke til middag for åtte personer. Hovedbyssa er trukket ut i cockpit hvor både kokeapparat, grill, vask og kjøleskap er lett tilgjengelig. Helt akter på båten er det utviklet en ny kombinert solseng som enkelt kan gjøres om til sittegruppe med bord, perfekt med umiddelbar nærhet til vannet.

Luftig under dekk

Den store badeplattformen gir ekstra komfort og herlig boltreplass for store og små. Under dekk har båten to lukkede lugarer hvorav midtkabinen alene har mulighet for opptil 4 sengeplasser. Kabinen forut er svært luftig og tilbyr en stor dobbeltseng og rikelig med skapplass. Salongen nede er perfekt på dager hvor man ønsker mer privatliv eller har behov for to soner hvor barn og voksne kan oppholde seg. En liten kjøkkenbenk med vask, kjøleskap og mulighet for kaffemaskin gjør det ekstra trivelig. Et deilig bad med stor vask og separat dusjnisje har enkel adkomst fra salongen.

Prisvinnende modell

Gjennom hele båten er det store skrogvinduer og takluker som bringer mye lys og luft om bord. BAVARIA SR36 HT er en fantastisk båt som allerede er nominert og har vunnet flere prestisjefulle internasjonale priser. Flere båter blir levert i Norge denne våren til heldige kunder, og det er fortsatt mulig å sikre seg en tidlig bestilling til fordelaktig introduksjonspris!