Bavarias kritikerroste og prisvinnende C46 får premiere i Leangbukta

Den nye og kritikerroste Bavaria C46 har høstet gode omtaler fra både båtpressen og som vinner av den gjeve prisen European Yacht of the Year. C46 får premiere under Storbåtmessen.

Bavaria C46 skiller seg ut med sin kombinasjon av enestående seilegenskaper, innovativt design og gjennomtenkte detaljer som er rettet mot å maksimere komfort og nytelse ombord. Spesielt er skrogdesignet, seilplanen og dekklayouten nøye utformet av Cossutti Yacht Design, kjent for sin ekspertise i å skape raske seilbåter. I tillegg bidrar funksjoner som det integrerte baugspydet for Code 0 og Gennaker, gigantisk cockpit og masse volum under dekk.

Se videotester av
Bavaria C46

Premiere i Leangbukta

Bavaria Båt Norge har allerede solgt en C46, og har opplever stor interesse for nyheten. Claes Eliasson hos importøren kan knapt vente til første eksemplar kommer – og han har selv vært aktivt engasjert i utviklingsprosessen til C46.

– Vi tror at norske seilere vil sette pris på de enestående funksjonene og seilopplevelsen denne båten tilbyr. Selv er jeg mest fornøyd med kombinasjonen av seilegenskapene og komforten båten byr på, forteller han.

For familie og seiling

Bavaria C46 leveres med tre, fire eller fem lugarer, en stor U-formet bysse og to-tre bad med dusj. Hun er med sin største bredde på 4,70 meter svært voluminøs, med flere smarte og komfortable detaljer, deriblant eget walk-in-closet om du vil. Bavaria C46 ble også vinner av European Yacht of the Year 2024.

– C46 er full av smarte detaljer som forbedrer både seilgleden og komforten om bord. Disse funksjonene, sammen med det optimaliserte rigg-seil-konseptet, gjør den til et attraktivt valg for seilentusiaster uansett erfaringsnivå, forteller Claes, som gleder seg ekstra mye til årets Storbåtmesse i Leangbukta.