Denne nyheten er like elegant for dagsturer som til ferie

Nimbus Weekender 11 er en fremtidsrettet og sosial båt skapt for aktive livsstiler som ønsker å utvide helgene og reise lengre.

Nimbus har lykkes svært godt med sin nye WTC-plattform bestående av tre modeller i tre ulike størrelser, fra 8 til 11 meter. 11-serien består av Nimbus Weekender, Tender og Commuter – og Nimbus seneste nyhet er Weekender 11.

Til forskjell fra T11 har denne båten en større kabin og flere bovennlige detaljer. Kort fortalt er dette et innovativt konsept som kombinerer sosialt båtliv med komfort under dekk.

Nærmere sjøen

– W11 er båten for de som ønsker å være litt lengre ute av gangen. Samtidig er cockpiten veldig lun og hyggelig, blant annet med en stor U-sofa med hele tre hjørner. Fra førerplassen har du majestetisk utsikt og kontroll på hele båten, og en sosial sittegruppe vis-a-vis på babord side. I tillegg har du en usedvanlig stor solseng akter, og en foran i baugen, reklamerer salgssjef Børre Sørensen hos forhandler Aaby Marine i Leangbukta.

Noe som også gjør W11 innovativ og til en ekte solskinnsbåt, er elementene som gjør at den åpner seg mot sjøen. W11 kommer nemlig med en «nedfellbar skrogside», eller ekstra badeplattform om du vil, som gjør at du får enda mer dekksplass akterut. Du kan også oppgradere til en større, hydraulisk badeplattform som gjør at du får en enorm arena også bak de to utenbordsmotorene på hekken. Vi må også legge til T-topen som gir beskyttelse mot vær og vind – og som kan åpnes for varme sommerdager.

Komfort under dekk

W11 har nedfelt dollbord på styrbord side, noe som betyr enklere håndtering og bedre bevegelighet om bord. Under dekk er det overraskende voluminøst, med dobbeltseng forut og det samme akter – samt et romslig bad med dusj.

Aaby Marine har solgt flere eksemplarer av søstermodellen T11, og mener dette er båten for de som ønsker å forlenge helgen. På hekken leveres den med 2 x Mercury V8 300 eller V10 400 hk. Med første alternativ gjør den over førti knop, og med Mercurys nye V10 har forhandleren logget 48 knop med åtte personer og mye bagasje. Nyheten fra svenske Nimbus kommer til forhandleren i løpet av våren.