Dette er Aquadors svar på den moderne familiebåten

Finske Aquador gjør den største produktfornyelsen på tyve år, og et av resultatene er en moderne og funksjonell, nordisk familiebåt på tretti fot.

Aquador 300 HT er splitter ny og konstruert av norske Meyer Norschau Design, og er en sofistikert familiecruiser designet for de som setter pris på komfort, litt luksus, plass og glede.

Totalt har 30-foteren fem sengeplasser fordelt på to lukkede kabiner, men du kan også re opp til to personer i salongen akterut. Båten har også en smart hard-top med takluker, slik at du får en lunere cockpit på sene kvelder, men samtidig kan åpne opp med et enkelt kalesjesystem når solen steker.

Familie på tur: Aquador 300 HT har en stor uteplass, nokså beskyttet under en stor og fleksibel hard-top.

Fremtidsrettet familiebåt

– Foruten at dette er en båt som bevarer Aquadors trygge DNA, er det samtidig en moderne og fremtidsrettet båt med flere innovasjoner. Lugaren gir nærmest «hotellstandard» og det er lagt vekt på at det skal være komfortabelt å bo om bord. Cockpiten har en stor sofagruppe med spisebord, eksemplarisk bysse med god arbeidshøyde – og det er også lagt vekt på det sosiale rundt badeplattformen akter. Førermiljøet har hele tre kartplottere og her kan tre personer sitte sammen i fartsretningen og ta del i navigasjonen, forklarer Børre Sørensen hos forhandler Aaby Marine i Leangbukta.

Lavere planingsterskel

Aquador 300 HT leveres med Volvo Penta D4 320 hk. eller 2×200 hk. Mercury utenbordsmotorer. Det nye «AquaDynamic»-skroget skal gi egenskaper som lavere planingsterskel i lavere hastigheter, samtidig som det krever mindre gasspådrag for å komme opp i marsjfart. Det gjør det mer behagelig å være om bord, og ikke minst lavere drivstoffutgifter.

God komfort under dekk: 300 HT er bygget for at familien skal kunne dra på båtferie.

Se båten i Leangbukta

Aaby Marine i Leangbukta er forhandler for Aquador, og i utstillingen står nå Aquador 300 HT. Med en lengde på 9,28 meter og bredde på 3,22 meter er dette blitt en romslig familieturbåt som må oppleves for å se alle finessene.

Aquador eies av Nimbus Group, og har nå en modellrange bestående av Aquador 250 HT og 300 HT, og i 2025 følger flaggskipet 380 HT.