En av verdens største Bavaria-utstillinger

Bavaria Båt Norge har vært importør for tyske Bavaria seil- og motorbåter i over tyve år, har eget serviceteam, jobber tett med verftet og er Norboat-autorisert båtmegler. I år er showroomet særdeles innholdsrikt.

En av verdens største Bavaria-importører, som gjennom historien har fått flere hederstegn og priser fra det store, tyske verftet, holder til i Leangbukta Maritime Senter. Her har de en romslig, 1 000 kvadratmeter utstilling med både seil- og motorbåter, samt egen brygge.

– Vi har gjennom mange år hatt et tett og konstruktivt samarbeid med verftet, og er ofte med i utviklingen av nye båter. Det norske markedet er viktig for Bavaria, forteller daglig leder Lars-Erik Solvang. Teamet i Leangbukta har en unik kompetanse på båtene som er blitt et kjent syn i den norske skjærgården.

Trygg havn

– Vi satser tungt på service og oppfølging av våre kunder, og har en dyktig, spesialisert serviceavdeling. Når nye båter leveres fra Leangbukta har vi full kontroll på kvalitet og service. I tillegg samarbeider vi tett med With Marine, som er proffe på seil og rigg, og kjent utenfor landegrensene. De holder til i samme bygg som oss, og bistår både nye og eksisterende Bavaria-eiere, forteller Solvang.

Autorisert båtmegler

Kompetansen spesielt på Bavaria og generelt på motor- og seilbåter, gjør også Bavaria Båt Norge til en attraktiv båtmegler.

– Vi er Norboat-autorisert båtmegler og medlem av Båtmeglerforeningen, og tar alle typer meglingsoppdrag. I tillegg til at vi kjenner kanalene for å treffe riktig kjøper, har vi et stort, internt kunderegister. Vi gjør alt papirarbeid, benytter standardiserte kontrakter og benytter egen klientkonto. Vi bistår såklart med registrering i Skipsregisteret og med annen, ønskelig service, forteller Solvang.