En favoritt har blitt bedre

Windy 29 Huracán er lav, smekker og har uvanlig flotte interiørdetaljer. Årets nyhet fra Windy får Norgespremiere på Storbåtmessen.

Windy 29 Huracán erstatter Windy 29 Coho, som egentlig er en stor facelift av 28 Ghibli.

– Dette er en helt ny båt som erstatter en av våre favoritter i mange år. Vi ser veldig frem i mot å få den inn i utstillingen vår, sier Børre Sørensen hos Aaby Marine. Forhandleren har jobbet med Windy siden 1983. 29 Huracán kommer rett fra verdenslanseringen i Düsseldorf.

Huracán er en moderne sportscruiser som kombinerer en romslig, trygg og sosial cockpit. Dessuten er de velkjente kjøre- og sjøegenskapene til Windy ivaretatt med det legendariske, dype V Windy-skroget.

– Windy er synonymt med kritikerroste skrog og en unik kjøreopplevelse. Det har ligget i Windys DNA siden starten, og dette blir ikke et unntak, forsikrer Sørensen

Båten er designet i samarbeid med yachtdesigner Espen Øino – i likhet med av Windys seneste suksessmodeller, som 34 Alizé og 37 Shamal.

Windy 29 Huracán har en sosial uteplass med en sittegruppe bestående av et komfortabelt enkeltsete utformet som et hjørne, samt en L-sofa. Helt akter er det selvfølgelig også en bred solseng, og enkel passasje til badeplattformen.

Også under dekk er det romslig. Her finnes eget toalettrom, bysse og komfortabel soveplass for to personer. Måten Windy har integrert vinduer i skrogsiden, skap og hyller som en del av innredningen, og generelt har utformet kabinen på, skaper en eksklusiv atmosfære her.

Premieren skjer hos forhandler Aaby Marine under Storbåtmessen.