Fairline Targa 40

På 1. klasse i sommer

På jakt etter markedets lekreste 40 foter? Da kan vi hos Nautic Norway hjelpe deg! Vi har i bestilling nyheten Fairline Targa 40 – Båten som hadde verdenspremiere under årets BOOT i Düsseldorf.

Vær på 1. klasse i hele sommer

– se bildeserie av båten

– den vil begeistre dere

– 40 gjennomførte fot, med topp komfort og kjøreglede

40 luksuriøse fot fra Fairline

Nyheten Targa 40 fra den Engelske båtprodusenten Fairline, hadde verdenspremiere i januar under båtmessen BOOT, i Düsseldorf

Bli med ombord og la deg begeistre av alle de innovative og lekre detaljene fra Fairline. Dette er helt klart en ny generasjon fra Fairline. Hver fot er utnyttet til det fulle, og i tillegg får man en enorm uteplass når skrogsiden akter på styrbord legges ned. Den ekstra plassen er virkelig gull verd på fine solskinnsdager.

Designet er smart, ved at hele skroget er høyt og gir rom for mye under dekk, uten at det går utover det sportye utseende.

Fra badeplattformen er det rom til en gummibåt i garasjen under solsengen. Ja, solsengen er også helt unik. Den kan deles opp eller slåes sammen og bli en gedigen solseng. Ved de ulike modulene kan den også være tilhørende sittegruppen, og fungere som en stor salong rundt bordet. Det er en wetbar, i tillegg til pantry under dekk.

Fra førerposisjonen har du full oversikt og 2 solide seter i fartsretning. Stor takluke og vinduer gir mye lys. Topp moderne dashboard med plass til alt du behøver av navigasjonsutstyr. På babord side er det en sjeselong som garanter blir en favorittplass, for den som ikke fører båten.

Under dekk har man fått plass til mye på en 40 foter. 2 kabiner, salong, pantry og et stort baderom. Her kan du kose deg på dager om været er litt grått. Store skrogvinduer slipper lyset inn, hvor du har full oversikt og nærhet til sjøen.

Masterkabinen i baugen er virkelig lekker og luftig, med innbydende tekstiler.

I maskinrommet, anbefaler vi 2 x Volvo Penta D6-340, diesel (680hk). 32 knop (estimert) eller 2 x Volvo Penta D6-380, diesel (760hk) 36 knop (estimert)

Fairline er verdenskjent for å lage klasseledende, ikoniske håndbygde motoryachter.

Deres suksess kommer av perfeksjon og ekte båtlidenskap i alt de gjør. Modellserier med enestående kjøreegenskaper gir kundene ultimate opplevelser for alle destinasjoner de er på vei mot. Tidslinjen går helt tilbake til 1963, og den lange båtbygger erfaringen deres gjenspeiles i dagens innovative og lekre båter –

Deres ikoniske modellserier er kjente navn som; F//Line -Targa – Phantom og Squadron.

Hvilken er din favoritt?

Kom innom oss på Storbåtmessen og vi forteller dere mer om den enestående båten fra Fairline.