Familiebåten som er bygget i Norge

Saga 385 bygges i Selje for nordiske forhold, og innbyr til familieferie for fire-fem personer med uovertruffen bokomfort.

Saga Boats har bygget solide sjøbåter siden 1960, med Stadhavet som nærmeste nabo. Modellrangen strekker seg fra Saga 325 til Saga 415.

Saga 385 er vakumstøpt og har strak aksel, noe som gir lave servicekostnader og høy driftssikkerhet. Båten er sertifisert i CE-klasse B for bruk utenfor kysten, er kjent for å være en god sjøbåt og har marsjfart på cirka tyve knop.

Båten er også lukket med akterdekk som kan åpnes på varme soldager eller lukkes inne med kalesje. En stor L-salong med eget spisebord gjør at du kan ta middagen i det fri, og nytt er at ekstra sofa er tilgjengelig som ekstrautstyr på styrbord side på akterdekket.

Innvendig finnes nok en stor sofagruppe sammen med en innholdsrik bysse i riktig arbeidshøyde, kokebluss med stekeovn og rikelig med skapplass.

Saga 385 har to separate lugarer under dekk. Midtkabinen er særdeles voluminøs med to brede senger som fint kan benyttes av to-fire personer. Eierlugaren ligger helt forut, med en stor, midtstilt dobbeltseng. Også baderommet er romslig med egen, lukket dusj med eget sete.

Saga Boats har egen avdeling i Leangbukta Maritime Senter, og i utstillingen finner du blant annet Saga 385. Nytt av året er at båten kommer med treinnredning i amerikansk valnøtt, og har fått oppgradert og moderne dashbord. I tillegg er Saga et verft som i stor grad skreddersyr båtene etter kundens ønske, hva gjelder farger, materialbruk, motorvalg og liknende.