Nå får du ny Bavaria til sesongen – til fordelaktige kampanjepriser

Sammen med tyske Bavaria Yachts tilbyr Bavaria Båt Norge denne våren et begrenset antall båter for levering i 2024 til svært fordelaktige kampanjepriser. Båtene er nøye spesifisert og tilpasset nordisk båtbruk, perfekt for norske båtbrukere.

– Dette er ingen «fra priser», men fullt utstyrte båter klare for feriebruk, og det er betydelige summer å spare i forhold til en ordinær bestilling, reklamerer daglig leder hos Bavaria Båt Norge. Lars-Erik Solvang.

Og best av alt: Båtene er klare for levering til denne sesongen.

–  BAVARIA-båtene har aldri vært bedre. Det gjenspeiles i stadige nominasjoner og utmerkelser i prestisjetunge kåringer, og ikke minst fornøyde kunder. Kombinasjonen av anerkjente italienske designere og et eget tysk utviklingsteam med lange tradisjoner for å bygge romslige og praktiske familiebåter har gitt gode resultater. Båtene er moderne og stilsikre, klasseledende når det kommer til plass og romslighet, og med en kvalitet og finish som imponerer, fortsetter Solvang.

Kvalifisert team: Lars-Erik Solvang (f.v.) og Claes Eliasson, sammen med resten av Bavaria-teamet, har årelang erfaring med tyske Bavaria.

Kollega og selger Claes Eliasson tilføyer:

– En svært effektiv og systematisert serieproduksjon av båtene bidrar sammen med store voluminnkjøp fra leverandører til at ingen leverer mer og bedre båt for pengene enn BAVARIA. Vi har som Norgesimportør et tett og godt samarbeid med verftet og har gjennom snart 25 år levert langt over 1 000 båter i Norge. Med fokus på trygg fagkunnskap, profesjonell veiledning og god kundeoppfølging har Bavaria Båt Norge opparbeidet en stor kundegruppe. Å kjøpe en ny BAVARIA er en trygg investering som gir masse glede underveis, og som har vist seg å opprettholde svært høy annenhåndsverdi, fortsetter han.