Opplev SUP og Wingfoil i Leangbukta

SeaBreeze har hovedfokus på import, salg og utleie av maritime oppblåsbare produkter (Wingfoil, RIB, SUP og oppblåsbare båtfendere). De arrangerer i tillegg kurs i Wingfoiling og guidede padleturer på SUP brett. Nettbutikken har sommeråpen bod i Leangbukta

Du treffer også SeaBreeze på Vårspretten i Leangbukta, 4. og 5. mai. Da bistår også hovedleverandøren, Vibrant. Tidligere meriterte brettseiler Jorunn Horgen er gründer og demonstrerer bruk av vinge både til vanns og til lands. På vannet kan du prøve årets nyhet Downwind brett med SUP åre. Klarer du padle i et rett strekke og få løft opp på foilen (kjølen)?

Du kan også prøve SUP brett fra SeaBreeze eller for en liten symbolsk sum (kr. 100,-) bli med ut i båt for å teste foilbrett etter båt. Vi trenger kun lav hastighet 5-7 knop for å gi deg løft opp av vannet og du kan oppleve å «fly». Dette betraktes som den ultimate surfefølelsen. Det er superkult, men også krevende. Deltagere må gjerne ta med egen våtdrakt, men SeaBreeze har også noen til utlån. Sikkerheten blir ivaretatt på best mulig måte, og alle deltagere må underskrive et selverklæringsskjema før de blir med ut på vannet. 

På land vil SeaBreeze også tilby utleie av vannsportprodukter som wakeboard, tube, bananbåt og vannski. Dette gjelder gjennom hele sesongen. Book på nett eller direkte i bua!