Stor Marex-utstilling i Leangbukta

Du kan se de prisvinnende familie- og turbåtene i Marex showroom i Leangbukta Maritime Senter.

I 1973 ble den første Marex-modellen lansert. Et halvt århundre senere er Marex eid og drevet av samme familie. Fra den spede begynnelse til i dag har Marex utviklet modeller basert på tilbakemelding fra kunder i Norge og utlandet. Båtene er utviklet for den Skandinaviske båtbrukeren her i nord, en kvalitet også europeerne verdsetter.

Smartere enn noensinne

Dagens Marex-båter er bedre og smartere enn noensinne, og er kjent over hele Europa for sin kvalitet, praktiske løsninger og eleganse. Beviset for dette er alle priser og utmerkelser Marex har høstet det siste tiåret på den nasjonale og internasjonale arena. Prisene omfatter European Powerboat of the year i 2009, 2013, 2017 og 2022. Motorboat of the Year Award 2011, 2013 og 2017. Highly Commended Award 2010 og 2016, Norwegian Design Award og to ganger vinner av BOB Awards (Best of Boats).

Moderne produksjon

Marex produseres i dag i Litauen. Fordelt på 20 000 kvadratmeter blir cirka 150 båter produsert i året. De stolte norske båtbyggertradisjonene er godt ivaretatt av 420 dyktige ansatte, sterkt engasjert med å bygge kvalitetsbåter.

I vårt showroom i Leangbukta Maritime Senter har Marex samlet sitt brede sortiment av prisvinnende og klasseledende båter innen bo- og feriebåtkonseptet. Her kan du som kunde komme året rundt og oppleve båtene i varme omgivelser og ta deg god tid gjennom kjøpsprosessen. Marex sine dedikerte selgere Thomas Aalrud og Atle Westerheim er alltid tilgjengelige for å demonstrere båtene.