Windy 34 Alizé: Elegant & eksklusiv sportscruiser

Windy 34 Alizé er Windys store nyhet for sesongen med bedre bokomfort, et linjelekkert design og svært gode sjøegenskaper.

Windy 34 og senere 35 Khamsin har vært en knallsuksess for Windy helt siden båten ble introdusert. Det var derfor stor spenning knyttet til lanseringen av splitter nye Windy 34 Alizé i Cannes. Allerede timer etter avduking ble båten nominert for European Powerboat of the Year.

– Dette er en båt vi har gledet oss stort til å vise frem. 34 Alizé er en etterlengtet lillesøster til Windy 37 Shamal, og er blitt en båt med særdeles mange kvaliteter på sine 34 fot, forteller salgssjef hos forhandler Aaby Marine, Børre Sørensen.

Weekendcruiser

Båten har fått et romslig bad med separat dusj, en stor midkabin med to eller tre soveplasser, pentry og ikke minst en særdeles behagelig uteplass for sosiale båtturer. Og det hele i et moderne, slankt og linjelekkert Windy-uttrykk og -design. Båten har fått en stor badeplattform med enkel passasje til cockpit. Her er en bred solseng, sittegruppe med tilhørende, elektrisk senkbart bord og tre separate stoler i fartsretning.

– En veldig viktig egenskap er kalesjeløsningen. Den er enkel å få på, og har elektrisk stramming slik at den blir smidigere å håndtere for en person. Ikke minst får du en kalesje som ikke blafrer i 40 knop. Kalesjeproblematikken er løst, forteller Sørensen fornøyd.

Singel eller dobbel motor

34 Alizé leveres med singel Volvo Penta D6-440 og opp til 2xD6-440, med et fartspotensiale på oppunder femti knop. Testresultatene så langt viser at båten har fått svært gode tilbakemeldinger for sjø- og kjøreegenskapene, med en dyp v-bunn og god komfort.

– Dette er en eksklusiv weekendcruiser bygget etter Windys høye kvalitet. Den er designet av anerkjente Espen Øino, og er så langt den minste båten han har konstruert for Windy. Vi har solgt fire av fem tilgjengelige båter for denne sesongen allerede, avslutter han.